Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

04 Qershor 2017 Romakëve 11:25-32 Për lavdinë e Perëndisë!


Mesazhi: Përlëvdojeni Perëndinë çdo ditë duke iu bindur Fjalës së Tij në çdo aspekt të jetës tuaj sepse Perëndia ynë është Perëndi sovran mbi çdo gjë, i vërtetë dhe zemërgjerë. Tre tipare të mrekullueshme të Perëndisë tonë të lavdishëm: I. Sovran (25-26a). Përlëvdojeni Perëndinë sepse Ai është sovran (Romakëve 11:25-26a) II. I vërtetë (26b-29) Vërtetësia e Perëndisë (Romakëve 11:26b-28) III. Zemërgjerë (30-32). Perëndia është zemërgjerë (Rom. 11:30-32)


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.