18 Qershor 2017 Krijuar për të punuar Java 1

June 18, 2017

 

Mesazhi: Ne jemi krijuar që të punojmë si krijues, bashkëpunues, si kultivues nën Perëndinë për të reflektuar Perëndinë për lavdinë e Tij.

Ne do të shikojmë dy aspekte kryesore të qëllimit për të cilin na Perëndia krijoi: 
I. Krijuar për të punuar 
A. Puna si krijim
B. Puna si bashkëpunim 1. Bashkëpunim me Perëndinë 2. Bashkëpunim me njëri-tjetrin
C. Puna si kultivim 1. Kultivim dhe 2. administrim

II.Puna nën Perëndinë
A. Nuk ekziston ajo e ashtuquajtura punë “e parëndësishme” B. Të gjithë qeniet njerëzore akoma shëmbëllejnë Perëndinë kur ata punojnë.
C. Me anë të punës marrim pjesë në misionin e Perëndisë

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.