Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

18 Qershor 2017 Krijuar për të punuar Java 1


Mesazhi: Ne jemi krijuar që të punojmë si krijues, bashkëpunues, si kultivues nën Perëndinë për të reflektuar Perëndinë për lavdinë e Tij. Ne do të shikojmë dy aspekte kryesore të qëllimit për të cilin na Perëndia krijoi: I. Krijuar për të punuar A. Puna si krijim B. Puna si bashkëpunim 1. Bashkëpunim me Perëndinë 2. Bashkëpunim me njëri-tjetrin C. Puna si kultivim 1. Kultivim dhe 2. administrim II.Puna nën Perëndinë A. Nuk ekziston ajo e ashtuquajtura punë “e parëndësishme” B. Të gjithë qeniet njerëzore akoma shëmbëllejnë Perëndinë kur ata punojnë. C. Me anë të punës marrim pjesë në misionin e Perëndisë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.