23 Korrik 2017 Puna dhe Fuqia

July 23, 2017

 

Mesazhi: Te Marku 10:32-45 do të shohim 3 zbatime në lidhje me punën dhe fuqinë

Situata dhe biseda paraprake (v. 32-42)

1 - Mos kërko pushtet për të marrë fuqi (v. 42-43a)
2 - Bëhu shërbëtorë për të marrë fuqi (v. 43b-44)
3 - Ndiq shëmbullin e fuqishëm të Jezusit (v. 45)

Ide praktike
1 - Lulëzo ku je mbjellë
2 - Dhuro aftësitë e tua
3 - Shpik diçka të re
4 - Investo kohën dhe enërgjinë

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.