Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

23 Korrik 2017 Puna dhe Fuqia


Mesazhi: Te Marku 10:32-45 do të shohim 3 zbatime në lidhje me punën dhe fuqinë Situata dhe biseda paraprake (v. 32-42) 1 - Mos kërko pushtet për të marrë fuqi (v. 42-43a) 2 - Bëhu shërbëtorë për të marrë fuqi (v. 43b-44) 3 - Ndiq shëmbullin e fuqishëm të Jezusit (v. 45) Ide praktike 1 - Lulëzo ku je mbjellë 2 - Dhuro aftësitë e tua 3 - Shpik diçka të re 4 - Investo kohën dhe enërgjinë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.