Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

30 Korrik 2017 Puna dhe e mira e përbashkët


Administrimi – përdorimi i burimeve që Perëndia i ka dhënë secilit prej nesh, për lavdinë e Tij.

Të gjithë kanë dhunti nga Perëndia dhe janë administratorë të asaj që Perëndia u ka dhënë.

5 Parimet e Administrimit

Të punoni për lavdinë e Perëndisë dhe të mirën e të tjerëve

1- Perëndia zotëron gjithçka, ju asgjë. 2- Perëndia na ka dhënë gjëra për të administruar. 3- Ose mund të shtoni, ose mund të pakësoni atë që Perëndia ju ka dhënë 4- Perëndia pret që ju ta shtoni/zhvilloni 5- Perëndia do ju kërkojë llogari një ditë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.