Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

10 Shtator 2017 Marrëdhënia e kishës me drejtuesit e saj


Mesazhi: Për shkak se Perëndia i ka vënë drejtuesit në shërbim të kishës për të mirën e saj, çdo anëtar i kishës duhet t’i dëgjojë dhe t’iu nënshtrohet drejtuesve të kishës dhe ndihmojnë ata të shërbejnë me gëzim.

Dy të vërteta kryesore të marrëdhënies së çdo anëtari të kishës me drejtuesit e saj:

I. Dallimi i autoritetit të drejtueseve (Heb.13:17a)

II. Si të ndihmoni drejtuesit ta bëjnë shërbesën e tyre me gëzim (13:17b).

III. Përfundim dhe zbatim Çfarë kemi parë sot është marrëdhënia e besimtarëve me drejtuesit e saj. Ju thërras të mendoni për marrëdhënien tuaj me drejtuesit e kishës dhe lutuni për ndryshimet që ju duhet të bëni me hirin e Zotit për të mirën e kishës dhe lavdinë e Tij.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.