17 Shtator 2017 Bibla - Si arriti te ne?

September 17, 2017

Qëllimet tona:

 

Të shohim arsye pse Bibla është e besueshme.

Të mësojmë fakte rreth transmetimit të Biblës.

Të kuptojmë rrjedhimet e këtyre fakteve për jetën tonë të përditëshme.

 

Përqasja jonë:

 

Nuk e lexojmë me presupozime të kundër mbinatyrshme.

Nuk e lexojmë me presupozimin që është thjeshtë një libër njerëzor.

Nuk i lexojmë pjesët historike dhe arkeologjike të Biblës si të pavlefshme.

 

Rredhime:

Bibla që ne kemi është e vërtetuar.

Sulmet kundër Biblës janë të motivuara nga armiqësia ndaj Biblës, dhe jo nga faktet.

Mund të pajisesh veten me fakte për të dhënë një arsye për besimin tënd.

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.