01 Tetor 2017 Vetëm me anë të Hirit (Sola Gratia)

October 1, 2017

 

Nё qoftё se ti je i krishterё, ti je shpёtuar dhe qёndron vetёm me anё tё Hirit tё Perёndisё!
Efesianёve 2:1-10

Në mënyrë që të vendosim Perëndinë në qendër të jetëve tona, në mënyrë që të rrokim këtë hir të Tij, kemi nevojë për këto tre gjëra:


1. Të kuptojmë veten tonë dhe gjendjen në të cilën jemi  - Pse kemi nevojë për Hirin?.
2. Të kuptojmë shpëtimin - Çfarë është hiri i Perëndisë?
3. Si duhet të përgjigjemi ndaj këtij hiri?

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.