Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

01 Tetor 2017 Vetëm me anë të Hirit (Sola Gratia)


Nё qoftё se ti je i krishterё, ti je shpёtuar dhe qёndron vetёm me anё tё Hirit tё Perёndisё! Efesianёve 2:1-10

Në mënyrë që të vendosim Perëndinë në qendër të jetëve tona, në mënyrë që të rrokim këtë hir të Tij, kemi nevojë për këto tre gjëra:

1. Të kuptojmë veten tonë dhe gjendjen në të cilën jemi - Pse kemi nevojë për Hirin?. 2. Të kuptojmë shpëtimin - Çfarë është hiri i Perëndisë? 3. Si duhet të përgjigjemi ndaj këtij hiri?


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.