Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

17 Dhjetor 2017 Pse Perëndia u shfaq në mish? Pasazhe të zgjedhura


Mesazhi: Perëndia vetë erdhi në botë në Jezu Krishtin dhe u bë njëri në mënyrë që si Perëndi dhe njeri i pandarë të bënte atë që ne dhe askush tjetër kurrë nuk mund ta bënte, të jepte trupin e Tij si flijim për ne në kryq, për të marrë zemërimin e Atit për mëkatet tona, dhe na japë kështu jo vetëm faljen e mëkateve tona dhe drejtësinë e Tij, por jetën e përjetshme tani dhe përjetësisht në bashkësi të përjetshme të pandarë me Perëndinë dhe për të cilën u krijuam.

Katër të vërteta të mrekullueshme të Ardhjes së Perëndisë në botë dhe përgjigjja jonë:

1. Nevoja e Ardhjes së Shpëtimtarit

2. Premtimi i Ardhjes së Shpëtimtarit

3. Shpallja e Ardhjes së Shpëtimtarit

4. Plani i Shpëtimit të Ardhjes së Shpëtimtarit

Përgjigjja jonë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.