Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

14 Janar 2018 Romakeve 12:9-21 Pjesa 4 Marrëdhëniet nën Hir: Dashuria e Hirit e Familjes së Perëndi


Mesazhi: Qëllimi, gëzimi dhe kënaqësia e vërtetë qëndron te jeta e përkushtuar plotësisht Perëndisë dhe e transformuar prej Tij, që me dashuri të vërtetë i shërbejmë njëri-tjetrit në kishë dhe të tjerëve jashtë kishës Tabloja e dashurisë në veprim:

I. Dashuria e vërtetë e hirit (9a)

A. Dashuria e vërtetë e hirit është dalluese (v.9b,c)

B. Dashuria e vërtetë e hirit është e përkushtuar në mënyrë të paepur (v.10a),

C. Dashuria e vërtetë e hirit është nderuese (10b),

D. Dashuria e vërtetë e hirit është duruese (11- 12)

E. Dashuria e vërtetë e hirit është vepruese (13-16).

F. Dashuria e vërtetë e hirit e mund te keqen me të mirë.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.