11 Mars 2018 Romakëve 13:11-14 Pjesa 1 Nata po largohet, por dita po agon, prandaj zgjohu nga gjumi dhe vish Krishtin!

March 11, 2018

Mesazhi: Epoka e re po troket, nata po ikën dhe po vjen dita, prandaj le të heqim veprat e epokës së vjetër dhe të veshim armët e dritës, të mos ecim në mënyrën e vjetër, por të veshim Krishtin që të bëhemi si Ai dhe jetojmë si Ai në botë për lavdinë e Tij. 

 

Një të vërtetë që duhet të kuptojmë dhe rrjedhimi i kësaj të vërtete për jetën tonë si duhet të jetojmë jetën e krishterë në botë: 

 

I. E vërteta: Kuptoni kohën në të cilën jetojmë  dhe zgjohuni (Romakëve 13:11-12a)


II. Rrjedhimi: Jetoni sipas të vërtetës së kohës  që ne jetojmë (Rom 13:12b-14).

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.