Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

11 Mars 2018 Romakëve 13:11-14 Pjesa 1 Nata po largohet, por dita po agon, prandaj zgjohu nga gjumi


Mesazhi: Epoka e re po troket, nata po ikën dhe po vjen dita, prandaj le të heqim veprat e epokës së vjetër dhe të veshim armët e dritës, të mos ecim në mënyrën e vjetër, por të veshim Krishtin që të bëhemi si Ai dhe jetojmë si Ai në botë për lavdinë e Tij.

Një të vërtetë që duhet të kuptojmë dhe rrjedhimi i kësaj të vërtete për jetën tonë si duhet të jetojmë jetën e krishterë në botë:

I. E vërteta: Kuptoni kohën në të cilën jetojmë dhe zgjohuni (Romakëve 13:11-12a)

II. Rrjedhimi: Jetoni sipas të vërtetës së kohës që ne jetojmë (Rom 13:12b-14).


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.