Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Duaj të tjerët duke mos u zemërua me ta! Efesianëve 4:25-32


Mesazhi: Le të duam të tjerët duke mos u zemëruar me ta. Le të shikojmë tre pika kryesore për zemërimin: I. Çfarë është zemërimi? a. Një situatë e zakonshme zemërimi b. Gjashtë të vërteta në lidhje me zemërimin 1. Zemërimi është mëkatar (Efes.4:26-27; 31). 2. Njerëzit e zemëruar nuk e dinë që kanë problem me zemërimin. 3. Zemërimi ka shumë fytyra dhe forma 4. Zemërimi është bashkëpunim me Djallin. 5. Jezusi asnjëherë nuk u zemërua ndaj ofendimeve personale 6. Perëndia është xheloz për njerëzit e zemëruar

II. Si të rritemi që të mos zemërohemi padrejtësisht? a. Një përkufizim mbi zemërimin b.Të kuptojmë rrënjën e zemërimit

III. Si të ndihmojmë të tjerët që zemërohen padrejtësisht?


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.