Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Jeta Mbi Diellin ''Studimi i Librit te Predikuesit (10 Qershor 2018)


I. Hyrje dhe rëndësia e serisë së studimit të Predikuesit II. Titulli i Librit: Pse është titulluar Predikuesi III. Qëllimi dhe mesazhi i këtij libri IV. Jeta e Solomonit si paralajmërim për ne. A. Hyrje B. Trashëgimia shpirtërore e Solomonit. C. Katër ajzbergët me të cilët u përplas Solomoni: 1. Keqpërdorimi i diturisë 2. Keqpërdorimi i pasurisë 3. Shumimi i grave 4. Adhurimi i përzier V. Zbatimi i Fjalës së Zotit: Mendoni për përjetësinë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.