Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Perëndia i cakton kohërat - Predikuesi


Jeta e vërtetë është njohja e Perëndisë, bindja ndaj Fjalës së Tij dhe në shërbim të Tij në botën e Tij për lavdinë e Tij.

Le të shohim tre të vërteta të mrekullueshme në lidhje me kohërat nga Predikuesi 3:1-15 I. Perëndia i ka caktuar përgjithmonë të gjitha kohërat (3:1-8) II. Perëndia ka një plan të mrekullueshëm misterioz për të gjitha kohërat që Ai ka caktuar (3:9-11). III. Kohërat nuk janë tuajat : Pranoi ato dhe ki frikë Perëndinë (3:12-15).

Mesazhi: Perëndia është sovran mbi çdo sekondë të jetës tuaj, prandaj qëndroni të mrekulluar prej Tij duke shijuar jetën që Ai ju ka dhënë juve.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.