Të Punojmë së Bashku Predikuesi 4:7-16

July 15, 2018

 

Ideja kryesore e këtij pasazhi: Vetëm mund të jesh në majë por jeta është më mirë së bashku.

 

Do të shikojmë 2 personazhe dhe 1 mësim i vlefshëm.
I. Miliarderi i Vetmuar 4:7-8
II. Superioriteti i Komunitetit 9-12
III. Mbreti i Çuditshëm i Harruar 4:13-16

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.