Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Të Punojmë së Bashku Predikuesi 4:7-16


Ideja kryesore e këtij pasazhi: Vetëm mund të jesh në majë por jeta është më mirë së bashku.

Do të shikojmë 2 personazhe dhe 1 mësim i vlefshëm. I. Miliarderi i Vetmuar 4:7-8 II. Superioriteti i Komunitetit 9-12 III. Mbreti i Çuditshëm i Harruar 4:13-16


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.