Dituria në një Botë të Rënë, Predikuesi. 6:10-7:14

August 5, 2018

 

Tre Mësime të vlefshme se si të jetojmë me mençuri dhe dituri në një botë të rënë.

 

I.Ne nuk e dimë se çfarë është më e mira, 6:10-12 4 Arsye që të mos i besojmë opinionit tonë mbi atë se cila është më e mira për ne.

    a. Ti nuk je i veçantë, nuk je një përjashtim.
    b. Zoti i fiton të gjitha argumentet.
    c. Ti nuk e di se çfarë është më e mira për ty.
    d. Ti nuk i di rezultatet e jetës tënde.

 

II. Urtësia është më e mirë se marrëzia, 7:1-12


III. Gëzimi gjendet në Sovranitetin e Zotit, 7:13-14

 

Ne nuk e dimë se çfarë është më e mira për ne, prandaj ne duhet të jetojmë me mençuri dhe gëzim ndërsa besojmë tek Perëndia sovran që di gjithçka.

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.