Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Dituria në një Botë të Rënë, Predikuesi. 6:10-7:14


Tre Mësime të vlefshme se si të jetojmë me mençuri dhe dituri në një botë të rënë.

I.Ne nuk e dimë se çfarë është më e mira, 6:10-12 4 Arsye që të mos i besojmë opinionit tonë mbi atë se cila është më e mira për ne.

a. Ti nuk je i veçantë, nuk je një përjashtim. b. Zoti i fiton të gjitha argumentet. c. Ti nuk e di se çfarë është më e mira për ty. d. Ti nuk i di rezultatet e jetës tënde.

II. Urtësia është më e mirë se marrëzia, 7:1-12

III. Gëzimi gjendet në Sovranitetin e Zotit, 7:13-14

Ne nuk e dimë se çfarë është më e mira për ne, prandaj ne duhet të jetojmë me mençuri dhe gëzim ndërsa besojmë tek Perëndia sovran që di gjithçka.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.