Si të jetojmë në këtë botë paradoksale? Predikuesi 7:15-29

August 12, 2018

 

I. Një vëzhgim tronditës nga ana e predikuesit! (7:15)
II. Këshilla e predikuesit, lidhur me vëzhgimin e tij. (7:16-18)
III. Këshilla e predikuesit, lidhur me urtësinë. (7:19-22)
IV. Kërkimi i predikuesit dhe përfundimi i tij. (7:23-29)

 

Përfundimi i predikuesit:

Perëndia nuk mund të fajësohet për ligësinë që është në botë, sepse Ai e krijoi njeriun të drejtë, por njerëzit kanë kërkuar shumë marifete, të cilat kanë sjellë dhimbje, vuajtje dhe vdekje, në këtë botë.

“Krishti nuk na ka premtuar jetë të gjatë këtu, nën diell, por përjetësinë me Të, mbi diell!”

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.