Kënaqu me jetën! Predikuesi 9:1-12

August 25, 2018

Duke njohur sigurinë e vdekjes në këtë jetë të paparashikueshme, shijoni plotësisht ditët që Perëndia ju ka dhënë!

A. Të gjithë vdesim dhe të vdekurit nuk kanë asgjë (vargjet 1-6)

B. Kënaquni plotësisht me ditët që Perëndia ju ka dhënë (vargjet 7-10)

C. Jeta është e paparashikueshme dhe vdekja mund të godasë papritur (vargjet 11-12)

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva