Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Kënaqu me jetën! Predikuesi 9:1-12


Duke njohur sigurinë e vdekjes në këtë jetë të paparashikueshme, shijoni plotësisht ditët që Perëndia ju ka dhënë!

A. Të gjithë vdesim dhe të vdekurit nuk kanë asgjë (vargjet 1-6)

B. Kënaquni plotësisht me ditët që Perëndia ju ka dhënë (vargjet 7-10)

C. Jeta është e paparashikueshme dhe vdekja mund të godasë papritur (vargjet 11-12)


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.