Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Përdor Urtësinë! Predikuesi 9:13-10:20


Përdor urtësinë, sepse - “Dituria ka epërsinë t'ia dalë gjithnjë mbarë.” Predikuesi 10:10

A. Meqenëse pak marrëzi e shkatërron fuqinë e urtësisë në drejtim, përdor urtësinë në drejtim. (9:13-9:18)

B. Meqenëse pak marrëzi e përmbys drejtim si dhe jetën në përgjithësi, përdor urtësinë në vendimmarrje. (10:1-11)

C. Meqenëse pak marrëzi të çon në telashe të shumta, përdor urtësinë në të folurit. (10:12-20)


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.