Ki besim te Perëndia dhe jetoje me guxim jetën tënde! Predikuesi 11:1-6

September 9, 2018

Mesazhi: Pavarësisht se ne jetojmë në një botë të pasigurt Fjala e Zotit na fton të kemi të besim te Perëndia dhe të jetojmë me guxim duke shfrytëzuar çdo mundësi për të mirën e të tjerëve për lavdinë e Perëndisë me gjithçka që na ka dhënë Ai.  

 

Me besim të plotë te Perëndia Fjala e Tij na urdhëron tre veprime që reflektojnë besimin tonë te Perëndia ynë sovran të mençur: 

 

I. Urtësia e jetës mbi diell: Ki besim te Perëndia dhe dorëzoja Atij krejtësisht jetën tënde dhe zotërimet e tua në shërbim të Tij për të mirën e të tjerëve (Predikuesi 11:1-2). 

 

II. Urtësia e jetës mbi diell: Ki besim te Perëndia dhe mos prit për kushte ideale (Predikuesi 11:3-4). 

 

III. Urtësia e jetës mbi diell: Ki besim te Perëndia dhe shfrytëzo çdo mundësi që të jepet (Predikuesi 11:5-6).

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.