Dёshmitarё tё pazakontё, tё njё ngjarje tё jashtёzakonshme!

December 9, 2018

 

Cilët janë dëshmitarët dhe pse janë të pazakontë?
Cili është lajmi dhe pse është i jashtëzakonshëm?

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.