Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Dёshmitarё tё pazakontё, tё njё ngjarje tё jashtёzakonshme!


Cilët janë dëshmitarët dhe pse janë të pazakontë? Cili është lajmi dhe pse është i jashtëzakonshëm?


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.