Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Sytë e mi e panë shpëtimin tënd Luka 2:25-38


Sot do të shikojmë dëshminë e 2 personazheve që Perëndia përdor për të dëshmuar dhe çfarë do të thotë kjo gjë për ne nga ana praktike dhe personale.

I. Dëshmia e Simeonit II. Dëshmia e Anës

Çfarë do të thotë kjo gjë për ne? Si duhet të veprojmë ne, çfarë të bëjmë me Jezusin me shpëtimtarin e gjithë mëkatarëve? Ne duhet të jemi të gatshëm në çdo moment të flasim, të dëshmojmë për shpenguesin që erdhi herën e parë për të shpëtuar të humburit.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.