E gjithë Bibla; Çfare kërkon Perëndia nga ne? Pjesa 1

February 3, 2019

 

Qëllimi i serisë: Të njohim më mirë Perëndinë përmes Fjalës së Tij në mënyrë që ta duam, besojmë, bindemi dhe t’i shërbejmë më mirë Atij. 

 

Mesazhi: Meqë gëzimi dhe kënaqësia më e madhe e vërtetë është të njohim dhe kemi bashkësinë me Perëndinë përmes Birit të Tij, Zotit tonë Jezu Krisht  le ta lexojmë Fjalën e Tij në mënyrë që ta duam, t’i besojmë, t’i bindemi dhe t’i shërbejmë më mirë Perëndisë për lavdinë e Tij në botë.

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.