Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

E gjithë Bibla; Çfarë kërkon Perëndia nga ne? - Pjesa 2


Qëllimi i serisë: Të njohim më mirë Perëndinë përmes Fjalës së Tij në mënyrë që ta duam, besojmë, bindemi dhe t’i shërbejmë më mirë Atij.

Mesazhi: Meqë gëzimi dhe kënaqësia më e madhe e vërtetë është të njohim dhe kemi bashkësinë me Perëndinë përmes Birit të Tij, Zotit tonë Jezu Krisht le ta lexojmë Fjalën e Tij në mënyrë që ta duam, t’i besojmë, t’i bindemi dhe t’i shërbejmë më mirë Perëndisë për lavdinë e Tij në botë.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.