Mesazhi i Zanafillës

February 17, 2019

 

Mesazhi: Për shkak se Perëndia është  i shenjtë dhe i drejtë dhe Ai gjykon mëkatin dhe në të njëjtën kohë i mëshirshëm dhe sovran le t’i bindemi dhe kemi besim te Zoti. 

 

I. Prezantimi i Zanafillës
  A. Pjesa e parë (Zanafilla 1-11)
      1. Perëndia shfaq karakterin e Tij përmes botës që ka krijuar (Zanafilla 1-11)
      2. Shenjtëria e Perëndisë dhe Gjykimi mbi mëkatin
      3. Mëshira e Perëndisë
      4. Sovraniteti i Perëndisë
      5. Përgjigjja jonë: Bindje dhe besim

  B. Pjesa e dytë (Zanafilla 12-50)
      1. Perëndia shfaq karakterin e Tij përmes njerëzve të Tij të veçantë  (Zanafilla 12-50)
      2. Shenjtëria e Perëndisë dhe Gjykimi mbi mëkatin 
      3. Mëshira e Perëndisë 
      4. Sovraniteti i Perëndisë
      5. Përgjigjja jonë: Bindje dhe besim

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.