Mesazhi i Zanafillës Pjesa 2

February 24, 2019

 

Mesazhi: Meqë kënaqësia dhe gëzimi më i madh është të jetojmë për lavdinë e Perëndisë së shenjtë, Gjykatës i mëkatit, i Mëshirshëm dhe Sovran, le t’i besojmë dhe bindemi Atij. 

 

I. Prezantimi i Zanafillës
   A. Pjesa e parë (Zanafilla 1-11)
        1. Perëndia shfaq karakterin e Tij  përmes botës që ka krijuar (Zanafilla  1-11)
        2. Shenjtëria e Perëndisë dhe Gjykimi mbi mëkatin
        3. Mëshira e Perëndisë
        4. Sovraniteti i Perëndisë
        5. Përgjigjja jonë: Bindje dhe besim
  
   B. Pjesa e dytë (Zanafilla 12-50)
        1. Perëndia shfaq karakterin e Tij përmes njerëzve të Tij të veçantë  (Zanafilla 12-50)
       2. Shenjtëria e Perëndisë dhe Gjykimi mbi mëkatin
       3. Mëshira e Perëndisë
       4. Sovraniteti i Perëndisë
       5. Përgjigjja jonë: Bindje dhe besim

 

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.