Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Perëndia, Mbreti i Universit - Zanafilla 1:1-25


etëria e Tij e mirë për të shfaqur bukurinë dhe plotësinë e Tij. .

I. Perëndia, Mbreti i universit e krijoi universin dhe tokën me fuqinë e Fjalës së Tij (Zanafilla 1:1-25)

II. Perëndia, Mbreti i universit e përfundoi punën e Tij në shtatë ditë (Zanafilla 1:1-25).

III. Perëndia, Mbreti i universit e krijoi mbretërinë e Tij të mirë (Zanafilla 1:1-25).


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.