Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Gjetja e gëzimit në Krishtin dhe Kishën e Tij Filipianeve 1:3-8 Pjesa 2


Mesazhi: Duke pasur parasysh dashurinë e madhe të vazhdueshme të pamerituar të Perëndisë, Atit dhe Zotit tonë Jezu Krisht në jetën tonë, Fryma e Shenjtë do të prodhojë në ne gjithmonë gëzim falënderues ndaj Perëndisë tonë për të gjithë besimtarët për pjesëmarrjen në përparimin e ungjillit, për veprën e Perëndisë në jetën e tyre dhe dashurinë për njëri-tjetrin.

Në vargjet 3-8 gjejmë 4 elemente të gëzimit në Krishtin dhe marrëdhënies me njëri-tjetrin. I. Le të njohim gëzimin falënderues të lutjes për gjithë besimtarët pavarësisht nga situatat (Filip 1:3-4) II. Le të njohim gëzimin falënderues të pjesëmarrjes në përparimit të ungjillit (Filip 1:5) III. Le të njohim gëzimin falënderues të sigurisë së veprës shpëtuese të Perëndisë (Filipinëve 1:6) IV. Le të njohim gëzimin falënderues të marrëdhënies së vërtetë të dashurisë pavarësisht nga rrethanat (Filipianëve 1:7-8).


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.