Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Gjetja e gëzimit në rritjen dhe frytet frymërore, për lavdinë e Perëndisë. Filipianëve 1:9-11


I. Kërkesa e lutjes: - rritja e tyre në dashuri dhe dallim II. Rezultati i rritjes: - jetë plot me frytin e drejtësisë III. Qëllimi i jetës plot me frytin e drejtësisë: - lavdia e Perëndisë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.