Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Gëzimi në shpalljen e Krishtit Filipianëve 1:12-18


Ideja Kryesore: Pali ruan gëzimin në shërbesë duke qëndruar i fokusuar tek ungjilli dhe lavdia e Perëndisë.

Nga ky pasazh do të shikojmë tre aspekte kryesore se si të jemi të gëzuar në çdo rrethanë apo situatë në jetën tonë të krishterë.

I. Qëndro i Fokusuar II. Vendose Ungjillin të Parin (12-14) A. Misioni i Zotit po Përmbushet (12) B. Njerëzit po e Dëgjojnë ungjillin (13) C. Vëllezërit po e Shpallin ungjillin (14) III. Le ta duam lavdinë e Krishtit më shumë se e jona (15-18) A. Kontrolloni Motivet Tuaja (15-17) 1. Ruhuni nga xhelozia dhe smira në shërbesë 2. Ruhuni nga tundimi për të promovuar veten tuaj 3. Mos u surprizoni nëse të tjerët ju kanë zili 4. Lutuni që Zoti do t’ju japë juve hirin për të shërbyer B. Gëzohu kur Krishti Shpallet (18)


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.