Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Gëzimi dhe kënaqësia më e madhe është të jetosh për Krishtin dhe shërbesh Atij Filipianëve 1:18c-26


Mesazhi: Meqë gëzimi nuk varet nga rrethanat që ne ndodhemi, por në Krishtin, le të kërkojmë nga Perëndia që në çdo situatë të jetës tonë dhe të tjerëve të përlëvdohet Krishti duke jetuar për Krishtin dhe shërbyer Atij me jetën tonë.

Tre komponentë të gëzimit nderues të Krishtit:

I. Synimi i jetës tonë të re në Krishtin: Të nderojmë Krishtin në gjithçka për lavdinë e Tij (Filipianëve 1:18c-20)

II. Arsyeja e jetës tonë te re në Krishtin: Të jetojmë për Krishtin për lavdinë e Tij (Filipianëve 1:21).

III. Orientimi i jetës tonë të re në Krishtin: T’i shërbejmë Krishtit për lavdinë e Tij (Filipinëve 1:22-26).


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.