Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Gjetja e gëzimit në unitetin shpirtëror, në trupin e Krishtit. Filipianëve 2:1-4


A. Cilat janë motivimet për unitetin shpirtëror? (vargu 1) Së pari: nëse (ka) ndonjë inkurajim në Krishtin Së dyti: nëse (ka) ndonjë ngushëllim të dashurisë Së treti: nëse (ka) ndonjë bashkësi të Frymës Së katërti: nëse (ka) ndonjë dhembshuri dhe mësirë

B. Cila është kërkesa e apostillit Pal për besimtarët në Filipi? "bëjeni të plotë gëzimin tim"

C. Çfarë është uniteti shpirtëror? "që të njëjtë gjë të mendoni"

D. Si mund të kemi unitet shpirtëror? Çfarë mendoni për këtë standart që duhet (siç na tregohet në Fjalën e Zotit), në mënyrë që të kemi këtë unitet shpirtëror, në trupin e Krishtit?

Standarti që duhet për të patur këtë unitet shpirtëror, në trupin e Krishtit, është shumë i lartë dhe patjetër reflekton një Perëndi që është i tillë, një Perëndi të Shenjtë.


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.