Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Ruajtja e Gëzimit nga Mësimi i Rremë. Filipianëve 3:1-3


Idea Kryesore: Pali paralajmëron kishën nga mësuesit e rremë dhe i nxit ato të gjejnë gëzim në Zotin në çdo rrethanë.

Sot nga pasazhi ynë do të shohim tre pika kryesore se si të gëzohemi në Zotin dhe të ruajmë gëzimin nga rreziku i mësuesve të rremë dhe të adhurojmë Zotin në frymë.

1. Gëzohuni në Zotin

Trajtimi apo ilaçi i Perëndisë kur gëzimi humbet: a. Ju duhet të shpëtoheni të bëheni i krishterë i rilindur b. Të njihni drejtësinë dhe paqen e Perëndisë c. Gëzim në Fjalën e Perëndisë, Ligj. Përt. 11:18

2. Paralajmërim kundër mësuesve të rremë

3. Besimtarët e Vërtetë Adhurojnë në Frymë

a. Adhuruesit e vërtetë lavdërohen në Krishtin b. Besimtarët e vërtetë nuk vendosin besimin në mish


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.