Hyrja në gëzimin e qëllimit më të lartë të jetës. Filipianeve 3:12-16

September 29, 2019

Mesazhi: Për shkak se Krishtit na ka shpëtuar, si mirënjohje ndaj Tij për atë që Ai ka bërë për ne, le të rendim me gëzim me përkushtimin dhe zellin më të madh, pa u lodhur vazhdimisht që të ndjekim Krishtin dhe të bëhemi si Krishti në mënyrë që të jetojmë si Ai dhe përfaqësojmë Atë denjësisht në botë për lavdinë e Perëndisë At
përmes fuqisë së Tij me ane te Frymës së Tij të Shenjtë.

6 kërkesa të domosdoshme që të shenjtërohemi, rritemi dhe bëhemi si Jezu Krishti. Përpjekjet nga ana besimtarit kërkojnë:

I. Dijeninë e duhur (Filip 3:12a)

II. Përpjekje maksimale (Filip. 3:12b)

III. Përqendrimi i duhur (Filip. 3:13)

IV. Motivimi i duhur (Filip. 3:14)

V. Njohja e duhur (Filip. 3:15)

VI. Drejtimi i duhur (Filip 3:16).

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.