Jezusi Drita e Botës Gjoni 8:12-30

December 16, 2019

 

Sot nga pasazhi ynë do të shikojmë tre aspekte të rëndësishme që ti mësojmë dhe ti zbatojmë në jetën tonë të përditshme

 

I. Çfarë do të thotë Jezusi është drita e botës
   1. Pastërtinë dhe aftësinë zbuluese të dritës
   2. Pandryshueshmërinë e dritës
   3. Epërsia dhe vitaliteti i dritës

 

II. Si mund ta kemi dritën që ka Jezusi?

 

III. Reagimi i drejtuesve fetarë
 

 

Please reload

Lista e Predikimeve

Please reload

Arkiva

Please reload

Kërkoni sipas tag-ut

Please reload

  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.