Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Jezusi Drita e Botës Gjoni 8:12-30


Sot nga pasazhi ynë do të shikojmë tre aspekte të rëndësishme që ti mësojmë dhe ti zbatojmë në jetën tonë të përditshme

I. Çfarë do të thotë Jezusi është drita e botës 1. Pastërtinë dhe aftësinë zbuluese të dritës 2. Pandryshueshmërinë e dritës 3. Epërsia dhe vitaliteti i dritës

II. Si mund ta kemi dritën që ka Jezusi?

III. Reagimi i drejtuesve fetarë


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.