Lista e Predikimeve

Arkiva

Kërkoni sipas tag-ut

No tags yet.

Pse njerëzit e mohojnë Jezu Krishtin Gjoni 3:19-21


Mesazhi: Njerëzit nuk e pranojnë Krishtin sepse ata e duan mëkatin e tyre dhe e urrejnë që të dalë në dritë nga drita e Perëndisë.

Katër të vërteta të rëndësishme pse njerëzit refuzojnë Krishtin: I. Drita ka ardhur në botë (Gjoni 3:19a) II. Njerëzit refuzojnë Krishtin që është Drita sepse ata duan errësirën më shumë sesa Dritën sepse veprat e tyre janë të liga (Gjoni 3:19b) III. Njerëzit e refuzojnë Krishtin sepse në mëkatin e tyre e urrejnë Krishtin që të mos zbulohen veprat e tyre të liga (Gjoni 3:20) IV. Besimtarët e vërtetë praktikojnë të vërtetën dhe vijnë te Drita në mënyrë që të zbulohet që veprat e tyre e kanë burimin te Perëndia (Gjoni 3:21)


  • facebook_circle_color-512.png
  • Google_plus-a9779ddce0033de6d723bfd3c6516b64.png
  • youtube_circle_color-512.png

Na ndiqni ne...

©2015 Kisha e Hirit Tirane.